|
|
#1 (permalink) |
|
Sitemizle İlgili Öneri,istek,eleştirilerinizi lütfen bizimle paylaşın “Eleştir Bizi-Geliştir Bizi” Rica ediyoruz çok ağır da olsa eleştirin bizi. Eleştirinizle gelişmek istiyoruz çünkü. Rica ediyoruz çok ağır da olsa eleştirin bizi. Eleştirinizle gelişmek istiyoruz çünkü. Eleştirileriniz için: egitimcigenc@hotmail.com ya da Adminlerimize özel mesaj atabilirsiniz eğitimci genç bannerlerini [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir.. Buraya Tıklayın ve üye olun..] kişisel iletisi
:::::...uzun bir zaman felç...::::: Bütün Paylaşımlarım için [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir.. Buraya Tıklayın ve üye olun..] Konu üçkol tarafından (10-18-2009 Saat 04:07 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
arkadaşlarım yaptığınız sitenin geleceğimize ışık olacak öğretmenlerin yararlanacağı ve istediği gibi paylaşım yapabileceği bir site yaptığınız için size şükranlarımı taktim ediyorum......... sizden ricam sitenin karışık olan bölümlerini dana şeffaf ve kolay kılacak bir görüntü sağlamasıdır...... isteğimi dikkate alacağınızı umuyorum sonsuz saygı ve sevgilerimle:)
|
|
|
|
|
| teşekkür eden(ler) | selin (12-27-2009) |
|
|
#4 (permalink) | |
|
Alıntı:
Egitimcigenc Yönetimi adına kişisel iletisi
:::::...uzun bir zaman felç...::::: Bütün Paylaşımlarım için [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir.. Buraya Tıklayın ve üye olun..] |
||
|
|
|
| teşekkür eden(ler) | halo_38 (06-16-2010) |
![]() |
| burada paylaş |
| Etiketler |
| bizi, eleştir |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|