|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
değerli yönetim ekibi arkadaşlarım son zamanlarda sitede reklam içerikli konular açan bazı zararlı kullanıcılar belirdi. biz bunları önlemek için hertürlü önlemi aldık yeni üyeler için e-posta doğrulaması getirdik yeni üye olanlar e-postalarına gönderilen doğrulama işlemini yapmadıkları zaman kesinlikle sitede aktif olarak işlem yapamazlar(konu,yorum,dosya indirme gibi işlemler.) ama ne yazık ki bu önlemlerimize rağmen yinede bazen bu tür kötü amaçlı kullanıcılar bulunmakta..
bunun için sizden ricam uygunsuz konu ya da mesaj gördüğünüz an anında konuyu silmeniz ve konuyu açan kullanıcıyı yasaklamanızdır. not konuyu silmekle kalmayınız aynı zamanda kullanıcıyıda yasaklayınız aksi halde siz sildikçe o yenisini açar.. kullanıcı yasaklama işlemini resimli olarak anlattık.. 1. adım ![]() 2. adım ![]() 3. adım ![]() _______ ilginiz için teşekkürler yardımlarından dolayı Simalcan hocamıza teşekkür ederiz... kişisel iletisi
:::::...uzun bir zaman felç...::::: Bütün Paylaşımlarım için [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir.. Buraya Tıklayın ve üye olun..] |
|
|
|
|
| teşekkür eden(ler) | Manic (06-13-2010) |
![]() |
| burada paylaş |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|